פרוליה ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

03/11/2019 | 12:07 | מאת: מרים

שלום, האם הפסקת פרוליה אחרי זריקה אחת (במקרה שיהיו תופעות לוואי קשות) מגבירה את הסיכון לשברים מעבר לסיכון הקשור לאוסטאופורוזיס? ואם מפסיקים אבל אין טיפול אחר שמתאים לפציינט בגלל מחלות רקע, האם יש מה לעשות? תודה מראש.

לקריאה נוספת והעמקה
03/11/2019 | 12:54 | מאת:

שלום רב, א. הפסקת הטיפול אחרי זריקה אחת לא מגבירה סיכון לשברים. ב. יש לדון על התאמת הטיפול התרופהת אם רופא. לא ניתן לתת המלצות טיפוליות בפורום. בברכה, דר ילנה סיגל