Semaglutide off label

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

11/09/2019 | 08:29 | מאת: דוד

Semaglutide (אוזמפיק) היא תרופה רשומה ומשווקת בישראל לטיפול בסוכרת. בשנתיים האחרונות פורסמו שני מחקרי RCT שהראו שהיא יעילה מאוד בירידה במשקל, אחד מהם מול liraglutide (סאקסנדה), שרשומה להתוויה של ירידה במשקל, שבו היא הייתה יעילה פי שניים. האם להערכתך ניתן למצוא רופאים בישראל שיסכימו לרשום את Semaglutide לירידה במשקל off label?

שלום רב, אני חושבת שבנוכחות מספר תרופות הרשומות לטיפול בעודף משקל- אין צורך ברישום תרופות הלא רשומות. לא יכולה לדעת האם תמצאו מישהו שירשום, או לא, וגם לא חושבת ששאלה זו מתאימה לפורום. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס