צפיפות עצם, האם נזק בלתי הפיך

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

09/08/2019 | 07:51 | מאת: יניב

שלום רב, בו 49. אם היתה ירידה בצפיפות עצם כתוצאה מטוסטסטרון נמוך וויטמין D נמוך, האם לקיחת תוסף טוסטסטרון וכדורי ויטמין D יכולים לשפר את צפיפות עצם או שזה נזק בלתי הפיך? עד, כמה שיפור אפשר להשיג? וכן, האם צפוי רק שיפור קל או שאפשר לשקם את הצפיפות לחלוטין? תטדה.

שלום רב, השיפור צפוי, אך לא נתן להעירו כמותית מראש. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס