בלוטת התריס האם התוצאות תקינות

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

16/07/2019 | 12:33 | מאת: ליה

הי בבדיקת דם אחרונה שלי הופיע TSH 5.45 אני לוקחת אלטרוקסין 50 במשך 6 ימים כדור 1 ובשבת 2 כדורים . האם התוצאה בעייתית ? בבדיקה לפני ב 25/10/18 היה לי 3.77 ובשנת 2017 4.49 האם בסדר?

שלום רב. אני מציעה לעלות מינון התרופה ב- 50 מקג בשבוע, להקפיד על נטילת התרופה בבוקר בצום עם מים בלבד ובנפרד מתרופות אחרות, אוכל ושתיה כלשהם, ולחזור לרופא עם הבדיקות החדשות בעוד חודשיים. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס