ממדים תקינים לבדיקת bone markers

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

26/06/2019 | 16:32 | מאת: Or

תוצאות בדיקה- bone markers 0.057 האם תקין לאישה גיל 62

שלום רב, לתוצאות בדיקות מדדי שחלוף העצם צריך להתייחס תוך הבנה מלאה בכל מה שקשור למטופל: האם היה שבר ומתי, האם המטופל נוטל תרופות לטיפול באוסטיאופורוזיס, אם כן- איזה ומתאי נלקחה התרופה, האם המטופל נוטל תרופות אחרות, שחלק מהן יכולות להשפיע על רמת מדדי השחלוף. לכן לתת תשובה האם ערך תקין בלי לדעת פריטים אלו- לא ניתן. בברכה, דר ילנה סיגל

27/06/2019 | 10:03 | מאת: אור

גיל 62 מקבלת פרוליה זריקה, פעם בחצי שנה במשך מחזור שלם( ארבע פעמים) לא היה שבר.. לוקחת ויטמין d 1200 בדיקת bone markers תוצאה 0.057 האם תקין?

מתאים לטיפול בפרוליה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס