נטילת טמוקסיפן עם דינסיטי

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

25/03/2019 | 14:26 | מאת: סוזי ח.

שלום, אני כבר תקופה לוקחת סידן אמורפי דיסנטי וטמוקסיפן יחד כל בוקר, האם בסדר? תודה, סוזי

שלום רב, אם שאלתך מתייחסת לנטילת 2 התכשירים יחד- אין הורית נגד זה. אם שאלתך היא האם זה מספיק וזה הטיפול המועדף בשבילך- אינני יכולה לענות על כך בפורום, אלא בפגישה עם המטופל/ת בלבד. האם נבדקה רמת ויטמין D? האם היא תקינה? האם את נוטלת תוסף ויטמין D? בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס