כאבים באיזור השד לאחר נטילת פרופסיה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

28/01/2019 | 19:30 | מאת: שי

בשבועיים האחרונים מרגיש כאבים ומעט צריבה באיזור הפיטמה השמאלית עם הקרנה לכיוון בית החזה. ללא גושים בשד או שינויים ברקמה. יש לציין שנטלתי פרופסיה בחודש האחרון. יכול להיות שזה כתוצאה משינויים בהורמונים בגלל לקיחת הכדורים? אודה לתשובתך

שלום רב, יכול להיות שזה כתוצאה משינויים בהורמונים בגלל לקיחת הכדורים? -לא. אני ממליצה לפנות לרופא. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס