חוסר בהורמון גדילה והשפעה על שיפור כושר גופני

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

18/01/2019 | 12:08 | מאת: דניאל

שלום רב, בילדותי טופלתי בהורמון גדילה בשל חוסר במשך כ7 שנים, האם יתכן כי חוסר ההורמון משפיע גם על שיפור היכולות הגופניות כגון ריצה או פיתוח מסת שריר? האם יתכן כי בשל חוסר קיים קושי מוגבר בשיפור סיבולת לריצה?

שלום רב, א. כן. ב. יש להוכיח את החסר בבדיקות עדכניות רלוונטיות. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס