תוצאות בדיקת צפיפות העצם

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

19/10/2018 | 10:29 | מאת: דינה

שלום!בעלי בן 57.סובל מאנקילוזינג ספונדילייטיס קשה.כאבי עמוד השידרה ורגליים קשים.בצילום רנטגן סימני בריחת סידן קלה.בבדיקת דם ירידה קלה בסידן.נשלח לבדיקת צפיפות העצם. בבדיקה:Tבעמוד השדרה פלוס3.4 Tבירכיים מינוס 0.1. מהי משמעות התוצאות? תודה. דינה

שלום רב, ככל הנראה אין לבעלך ירידה בצפיפות העצם. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס