קטקולמינים באיסוף שתן

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

11/10/2018 | 13:26 | מאת: שרי

שלום לרופאה הנכבדה, ד ר ילנה סיגל. בת 70. אני בפאניקה היסטרית וזינוק בלחץ הדם, מרוב חרדה מתוצאה חריגה של קטקולמינים באיסוף שתן, לבירור יתר לחץ התקפי (קופצני) לסירוגין. נשללה הפרעה בתפקודי כליות (כולל דופלר עורקי כיליה, US בטן וכל השאר! Methoxytyramine-3 מעל לנורמה 499, כאשר מדד הערכים נע בין 435----0. *מטאנפרין 139. *נורמטאנפרין 151. *דופאמין 214. *אפינפרין מתחת לסף הגילוי. *מורפינפרין 20. TSH 2.13. *קריאטינין 0.8. ללא קשר ישיר לבעיה, ידועה כסובלת מאוסטיאופוזיס קשה, עם היסטוריה של שברים מרובים. דוקטר נכבדה, איך נרגעים, ?! תודה, ברכה

שלום רב, לא ניתן לייעץ דרך הפורום. יש לפנות לרופא המטפל שהפנה אותך לבדיקות, ולדון אתו על כל התוצאות, לבדוק האם הקפדת בדיאטה המומלצת בעת איסוף השתן, והאם לא נטלת תרופות שעלולות להשפיע על התוצאה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס