פורטאו ועליה ברמת הסידן בדם

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

23/08/2018 | 12:25 | מאת: סי

ד"ר סיגל שלום רב, לפני כ-3 חודשים התחלתי בטיפול בפורטאו. רמת הסידן בדם הייתה 9.5 מג. היום לאחר 3 חודשים עשיתי בדיקת דם לרמת הסידן והרמה עלתה מעט ל 10.1 כאשר הגבול הוא 10.6. האם אני צריכה להפחית בצריכת הסידן בעקבות עליית הסידן הקלה, או שאני יכולה להמשיך לצרוך סידן ללא חשש. אודה לתשובתך

שלום רב, את צריכה לדבר אם הרופא שלך, ואמור לחשב ולתקן את רמת הסידן לפי רמת חלבון אלבומין. ולהחליט האם להפסיק את נטילת תוסף הסידן, או להמשיך במעקב. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס