תוסף של סידן

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

21/08/2018 | 08:07 | מאת: שלי

שלום דר' ילנה תודה לתשובה בהמשך לתשובה שלך ,לקחתי בעבר אקטונל למשך כמה שנים ושברתי את הירך ,איך אפשר להאמין בתרופות שמונעות שברים? ושוב תודה רבה לתשובתך שלי

לקריאה נוספת והעמקה
21/08/2018 | 13:53 | מאת:

שלום רב, התרופות מונעות שברים ב- 50%, ולא ב- 100%. אין אף תרופה המונעת שברים באופן מוחלט. לאחר שבר על טיפול באקטונל ניתן לעבור לטיפול בזריקות פורטיאו, בהתייעצות עם רופא ובתנאי שאין לך הוריות נגד לטיפול זה. בברכה, דר ילנה סיגל