תוסף של סידן

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

19/08/2018 | 18:29 | מאת: שלי

שלום מה דעתך על התוסף דנסיטי אמורפי, יש לי התחלה של אוסטופורוזיס ,ואני לא מעוניינת לקחת תרופה כמו שמציעים לי ועדיין מאמינה בדרכים אחרות ,כמו תוספים ומזון אני אוכלת מוצרי חלב וגם טחינה ו-2 כפות שומשום בכול יום,כניראה שזה לא מספיק וצריך להוסיף תוסף של סידן בעל השפעה יותר רצינית לכן מבקשת לדעת על התוסף דנסיטי,ואולי יש לך הצעה אחרת מחכה לתשובה שלי

שלום רב, לאישה מעל גיל 50 מומלץ להגיע לצריכת סידן יומית של 1200 מד מזון ותוסף יחד, בתנאי שרמת הסידן בדם תקינה. את יכולה להשתמש בכל תוסף סידן שאת בוכרת הדנסיטי נספג יותר מהר, אך האם יש לך צורך בספיגה המהירה? שנית, טיפול בתוספי סידן לא באים במקום הטיפולי התרופתי למניעת שברים, אלה מהווים בסיס לטיפול זה. בברכה, דר ילנה סיגל

20/08/2018 | 16:47 | מאת: שלי

שלום דר' ילנה תודה לתשובה בהמשך לתשובה שלך ,לקחתי בעבר אקטונל למשך כמה שנים ושברתי את הירך ,איך אפשר להאמין בתרופות שמונעות שברים? ושוב תודה רבה לתשובתך שלי

שלום רב, ראי תשובה מהיום. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס