זריקת פרוליה...השפעת שיא

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

07/08/2018 | 23:07 | מאת: אביבית

מהו טווח הימים שבהם השפעת הפרוליה בגוף היא בשיא...

שלום רב, הפרוליה עובדת 6 חודשים. ההשפעה על רמת הסידן (ירידה ברמת הסידן) הכי חזקה שבוע אחרי הזריקה. ההשפעה על דיכוי פירוק העצם יורדת בחודש האחרון (החמישי) מעת מתן הזריקה. בברכה, דר ילנה סיגל

08/08/2018 | 08:53 | מאת: אביבית

תודה ד"ר.. האם אותו חוזק השפעה במשך 5 חדשים ? אין תהליך של ירידה? שמנקודה מסויימת חלה ירידה כלשהיא ברמת ההשפעה?

שלום רב. ההשפעה על פירוק העצם עולה בחודש הראשון, נשארת פחות אוניותר באותה רמה בחודשים שני, שלישי וביעי, מתחילה לרדת בחדשיים חמישי ושישי. ההשפעה מסתיים בתום חצי שנה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס