עלייה בערכי tsh בדם לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

05/08/2018 | 01:15 | מאת: שקד

היי אני בת 23 בריאה בדכ, חודשיים אחרי ניתוח שרוול . הכל עבר בשלום ב"ה. עשיתי השבוע בדיקות דם ובתוצאות היה ערך הtsh חריג ועמד על 12.12 וערך הt4 היה בנורמה. בעבר הייתה גם חריגה בערך הtsh אבל אז הוא עמד על 5.8 בשיא. מה אפשר להבין מתוצאות אלו? ולמי עליי לפנות? זה תת פעילות של בלוטת התריס? האם יש קשר לניתוח?? אודה לתשובתך ..

שלום רב, מה אפשר להבין מתוצאות אלו? - שמדובר בתת פעילות בלוטת התריס, כל הנראה על רקע מחלה אוטואימונית. ולמי עליי לפנות?- לפנות לאנדוקרינולוגי, ולדון בטיפול תחליפי. האם יש קשר לניתוח??- לא נראה לי. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס