בלוטת התריס בהריון שבוע 19

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

12/07/2018 | 09:43 | מאת: גלי

בת 29 בהריון ראשון שבוע 19.נוטלת 100 מג ביום יוטירוקס שבעה ימים.ה tsh שלי 2.59 האם תקין? האם עלי לשנות את המינון? תודה

שלום רב, את לוקות יוטירוקס רק שבוע ימים? אם כן- לחזור על הבדיקת בעוד שבועיים, ולדון עם הרופא על מינון המשך. אם את לוקות יוטירוקס כל יום כבר תקופה של מספר חודשים- היתי שוקלת להוסיף כדור של 100 מקג בשבוע, כי עם גיך ההריון הצריכה עולה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס