פרופיל הורמנלי- פרולקטין גבוה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

09/07/2018 | 00:46 | מאת: נעה

אנחנו מנסים כבר חצי שנה להיכנס להריון ללא הצלחה. בכל פרק הזמן הזה יש לי הפרעות במחזור (אומנם הוא סדיר-מגיע כל 28 יום, אבל יש דימום חלש לפני מחזור או מחזור ארוך מדיי), בדיקת פרולקטין לפני חודש הראתה רמה של 860, בבדיקה האחרונה הפרולקטין עמד על 744. האם אני חייבת לבצע בדיקת mri לפני שאני מקבלת טיפול תרופתי? (תור לבדיקת mri יכול להימשך על פני מספר חודשים).

שלום רב, כן, כדאי לבצע בדיקת MRI, כדי לוודא האם מדובר באדנומה (גידול שפיר) בבלוטת ההיפופיזה. אפשר בינתיים להתחיל טיפול ולא להיכנס להריון עד ביצוע MRI. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס