סידן דנסיטי והשפעות שלו

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

30/06/2018 | 13:09 | מאת: מיה

אמא שלי בת 82 משתמשת בדנסיטי 3 שנים עכשיו יש לה הפרעה בכבד הם יש קשר לדנסיטי ? ויש לה גם אנמיה וברזל נמוך ר

שלום רב, דנסיטי הוא תוסף סידן בעל מבנה אמורפי, ולא קריסטליני, כמו תוספי סידן האחרים. תוספי סידן לא גורמים להפרעות בתפקוד כבד ולאנמיה. צריך לפנות לרופא המטפל לצורך בירור וטיפול. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס