שיעור יתר

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

25/05/2018 | 12:59 | מאת: נוגה

היי אני בת 28 ויש לי הרבה שיער מיותר... יש לי ממש זקן (קצת פחות מגברים) אבל זה ממש מתסכל... עשיתי בדיקת דם... האם יש פה משהו שמסביר? sodium 138.4 potassium 4 urea 26.4 creatinine 0.63 egfr>60 tsh 3.72 estardiol 345 fsh 6.21 LH 3.97 prolactin 814.02 macroprolactin סבירות נמוכה למקרופרולקטין Dhea-SO4 8.6 Testosterone 1.38 androstenedione 3.02 17 oh progesterone יצא 0.8 תודה

שלום רב, יתכן והפרולקטין מעט מוגבר- תחומי הנורמה לא צוינו. שאר הבדיקות נראות תקינות. לא ניתן לתת יעוץ מושלם דרך הפורום. אני צתיעה לך לפנות לרופא המטפל ולהמשיך בבירור. בברכה, דר ילנה סיגל

27/05/2018 | 19:35 | מאת: נוגה

הפרולקטין יצא קצת גבוה (הרף הגבוה הוא 540) קראתי שזה יכול לקרות מלחץ מבדיקות דם אז זה הגיוני... שאלה- האם בכלל יש דרך לטפל בשיעור יתר אם זה לא בעיה הורמונלית? איזה עוד סוג בעיה זה יכול להיות? עשיתי 10 טיפולי לייזר שלא עזרו בכלל, להיפך... אודה למענה ראשוני בפורום וכמובן שאפנה לרופא בנוסף. תודה

שלום רב, א.- אני ממליצה לך לפנות לרופא המטפל לצורך דיון בתוצעות הבדיקות והחלטה על צורך בבירור נוסף ב.- ניתן לטפל בשיעור יתר בעזרת נטילת גלולות, עם או בלי טיפולים קוסמטיים בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס