אוסטאפורוזיס בגיל 68

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

07/03/2018 | 19:25 | מאת: דן

שלום רב לאימי יש אוסטאופורוזיס קשה: חוליות גב ממוצע 5.8- האם ? וכמה ?יש אחוזי נכות על כך בוועדה של ביטוח לאומי ? 2)האם את יושבת גם בוועדות של ביטוח לאומי ? 3)כמה זה באמת חמור? יש 10- ?בשביל שנבין את החומרה. תודה

שלום רב, אוסטיאופורוזיס קשה היא אוסטיאופורוזיס עם שברים. אחזי נכות מוגדרים על ידי וועדה בביטוח לאומי בלבד ( לא על ידי או אנדוקרינולוגי אחר, ובוודאי לא בפורום). אני לא משתתפת בוועדות ביטוח לאומי. צפיפות עצם נמוכה, סיכון לשברים גבוה, ישנו צורך בטיפול. החלטה על הטיפול ניתן לקבל אך ורק בפגישה עם רופא, ולא דרך הפורום. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס