ד"ר ישראל יפה בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

21/12/2017 | 18:45 | מאת: ישראל

יש לי מכבד שומני ודום שינה, עודף משקל שומנים בדם וכולסטרול וכמובן אני נוטל תרופה להלוות התריס ואני מאד מתלבט בקשר לטיפול אצל ד"ר אברהם יפה, אני גר כרגע. באילת ואין לי לא כסף וזמן מיותר, כך שאודה מאד למי שיוכל לשלוח חוות דעת עניינית האם שווה ללכת לרופא הנ"ל. תודה רבה.

שלום רב, תוכל להיעזר באינטרנט. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס