שינויים בדופק ובעיות בבלוטת יותרת התריס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

11/10/2017 | 15:33 | מאת: א

שלום קיבלתי עירויי ברזל ומדדו לי דופק שהיה לפני קבלת העירוי נמוך ואחרי קבלת העירוי בסדר. יש לציין שאני לוקחת יוטירוקס 1 בבוקר ויש חשד לאדנומה בצילום סיטי. ועשיתי השבוע מיפוי שאני מחכה לתוצאות שלו. האם יש קשר לזה. חג שמח

שלום רב, לא ניתן לייעץ דרך הפורום, תפני לרופא המטפל עם תוצאות הבדיקות לצורך דיון. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס