אוסטיאופרוזיס גב

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

03/08/2017 | 15:01 | מאת: דן

שלום מה דעת הרופאה על צילום המ ר אי המצורף.? בן 70 רוב הזמן יושב בגלל כאבים מאחורי ברכיים שנים. הרופא אורטופד אומר בגלל שיושב .נראה כך 2)שנים לא אכלתי סידן ולא הייתי בשמש ,ולפי המלצתך לפני עשר שנים התחלתי לקחת סידן +ויטמין ד יש סיכוי שהנזק הוא מלפני לקיחת הסידן ? 3) יש לי 44 אחוזי נכות קבוע בגלל הגב האם מצב זה של אוסטיאופטי יעלה את אחוזי הנכות? תודה

שלום רב, א.- לא אוכל לראות את הצילום בפורום, ולא אוכל לתת פיענוח שלו. ב.-צריכה טובה של סידן וויטמין D מונעים התפתחות אוסטיאופורוזיס, ולא מונעים שחיקת סחוס בברכיים. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס