לגבי גלי הלם לכתף (ול עמ"ש)

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

30/07/2017 | 16:16 | מאת: שואל

שלום האם הנ"ל מסוכן לחולה אוסטיאופורוזיס? אני בן 55, T SCORE הוא -3.7 עד4 - ב- עמ"ש , ופחות חמור בירך, ללא שברים בכתף. בתודה מראש

שלום רב, הערכים מתאימים לאבחנה של אוסטיאופורוזיס, וקיים סיכון מוגבר לשברים. בברכה, דר ילנה סיגל

20/08/2017 | 16:43 | מאת: שואל

שלום. שאלתי לגבי גלי הלם לכתף (ול עמ"ש) אם הם מסוכנים לחולה אוסטיאופורוזיס? אני בן 55, T SCORE הוא -3.7 עד4 - ב- עמ"ש , ופחות חמור בירך, ללא שברים בכתף. בתודה מראש

שלום רב, לא מסוכרנים. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס