ספורט ואוסטיאופורוזיס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

29/05/2017 | 10:02 | מאת: נעמה

שלום , איזה ספורט מומלץ ומקל על אוסטאופורוזיס, ומקל על הגב ומתאים לפנסיונרים ? תודה

שלום רב, לחול אוסטיאופורוזיס מומלצת פעילות גופנית אירובית: הליכה, שחיה, ריקודים, התעמלות אירובית. מומלץ להימנע מתנועות סיבוביות חדות. תרגילים אירוביים עם סרט התעמלות, עם כדור- מומלצים גםכן. בברכה, דר ילנה סיגל.

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס