אני מוטרד מהחוסר ויטמין די הזה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

05/03/2017 | 18:32 | מאת: היי

אני חושב לעצמי שאם זה חסר עכשיו אחרי גיל 30 כשאני נמצא בשמש, זה בטח היה חסר גם כשהייתי ילד ונער. לאחרונה בגלל שקראתי על זה באינטרנט ביקשתי לבדוק את זה. הרופא לא מתייחס לויטמין הזה ברצינות. אבל מה שכתוב באינטרנט זה רציני. הכי טוב בשבילי להתעקש ולבקש בדיקת צפיפות עצם כדי שאדע מה נגרם כתוצאה מהחסר הזה ? וכך אוכל להיות רגוע?

שלום רב, אני רכבר כתבתי לך את דעתי, ולא חושבת שיש לי מה להוסיף. בדיקת צפיפות עצם ניתן לעשות, וניתן לעסות זאת אפילו ללא הפנית רופא, באופן פרטי. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס