שאלה כללית לרופא לגבי סוכר

דיון מתוך פורום  סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות

22/01/2019 | 09:54 | מאת: שרית

היי לילד בן 12 עד כמה סוכר זה נחשב תקין? מאיזה מספר של סוכר צריך לעשות דיאטה ? האים דיאטה מורידה סוכר ?? האים בדיקת שתן מטיפת סוכר מגלה סכרת האים יש תופעות לסוכר ???? האים סוכר כול יום בבדיקת מעבדה משתנה במספר ???

שלום, ערך סוכר תקין בצום הוא מתחת ל- 100 מג/דל. מעל 126 זה נחשב ערך של סוכרת. דיאטה לא עושים רק בגלל ערך סוכר אלא בגלל מכלול גורמים כמו משקל וכו'. יש להתייעץ עם תזונאית לפני שמתחילים דיאטה. בדיקת שתן יכולה לגלות סוכרת. יש גם שיטות אחרות. בדיקת רמות הסוכר בדם בהחלט יכולה להשתנות מידי יום . בברכה, ד"ר אסף אורן

מנהל פורום סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות