האם קיים קשר בין סוכרת נעורים ללחץ נפשי

דיון מתוך פורום  סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות

16/09/2017 | 08:04 | מאת: לילי

שלום לכם רציתי לדעת האם קיים קשר שניתן להוכיחו רפואית בין סוכרת נעורים ללחץ נפשי ? תודה

שלום. סוכרת מתפתחת כאשר יש רקע גנטי מתאים שעליו מתווספים גורמים שונים ולא ידועים אשר גורמים לתהליך התרחקתי בלבלב. לחץ נפשי יכול להוות טריגר להסתמנות הסוכרת בזמן נתון אבל הוא לא הסיבה להתפתחות הסוכרת. ד״ר אסף אורן

18/09/2017 | 20:31 | מאת: לילי

התכוונתי אדם שחולה בסוכרת נעורים יכוןל להיות אלים בגלל שהסוכר עלה ?

שלום. רמות סוכר גבוהות יכולות להסתמן כעצבנות אך איני מכיר מקרי אלימות כתוצאה מכך. ד"ר אסף אורן.

מנהל פורום סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות