בתחום סכרת II לאחר שנפטר דר קנטר, מקווה שתענו

דיון מתוך פורום  סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות

17/08/2017 | 15:21 | מאת: יאיר

אני בן כ-71 בעל סכרת טייפ II מטופל בכדור גנואט וג'רדיאנס 10 מ"ג בבוקר וגנואט בערב. בנוסף מטופל בלחץ דם (אקספורג) וסטטינים לכולסטרול. מדי כמה ימים, אני בודק סוכר בבוקר, ורואה קריאות סביב 120. לפעמים, 110 לפעמים 125. לפני כמה ימים, שתיתי כמות קטנה של ליקר Drambuie סתם, בלי שום קשר לכלום. הייתי משוכנע, שבבוקר, קריאת הסוכר אצלי תקפוץ לעננים ולכן החלטתי לבדוק. אבל, למרבה הפלא, הקריאה הייתה 85. הסתקרנתי מכך, והחלטתי לנסות עוד ערב, וכך, אני מנסה כבר שבוע ימים. כל בוקר, הקריאה בגלוקומטר סביב 90, או הכי גבוה 100. מוזר מאוד, האם גיליתי את אמריקה, האם זו תופעה רגילה, מה ואיך להתייחס לדבר. אני בגובה 180 ומשקל 88, עושה ספורט מתון פעמיים שלוש בשבוע. שומר דיאטה לסוכרתיים (עם התפרעויות מדי שבוע) בתודה יאיר

שלום. הפורום מיועד לשאלות הורים לילדים הסובלים מסוכרת מסוג 1. הפורום אינו מיועד לשאלות בסוכרת מסוג 2 בגיל המבוגר. בברכה, ד"ר אסף אורן

מנהל פורום סוכרת נעורים (סוג 1) טיפול והתמודדות