סרטן לבלב

דיון מתוך פורום  גידולי לבלב וכבד

14/07/2014 | 11:02 | מאת: ashay

שלום רב, האם ידוע על טיפול חדשני קיים/בשלבי ניסוי לטיפול בסרן לבלב הכולל הזרקת תאים/תאי גזע בריאים לתוך הגידול עצמו? ואם כן היכן מבוצעים. תודה, שי

16/11/2014 | 07:48 | מאת: רות כהן

הזהרו מרופאים ומטפלים שמוכרים בהרבה כסף אשליה של בריאות. ממליצים להמנע מהרבה מזונות שאין כל קשר בניהם ובין המחלה.כמו לא לאכול ביצים במחלת הסרטן כדי שהתא הסרטני לא יוזן ואז לא תהיה מחלה. להמליץ על תרופות שנמצאות בסל אבל מכוונים לקניה פרטית מחברה כל שהיא בטענה שהתרופה שבסל אינה עשויה במקום ראוי. סתם זריקת כסף מאנשים מאד חולים. השתמשו בהגיון למרות הלחץ העצום בו אתם נמצאים. וכן יש לנו רפואה שיודעת הרבה. בטוח שיותר ממרפאים אלטרנטיביים שלא למדו כל כך הרבה כמו הרופאים הקונבציונליים.

מנהל פורום גידולי לבלב וכבד