התייעצות בנושא סרטן לבלב

דיון מתוך פורום  גידולי לבלב וכבד

31/05/2022 | 16:43 | מאת: לורין

אמי סובלת מסרטן לבלב שלב II, אחרי ניתוח וויפל. שולי ניתוח שליליים, אבל בלוטות לימפה 3/14. הוצע טיפול אונקולגי אחד מה-3 הבאים: Gemzar Gemzar+CApectiabine FOLFIRINOX (5Fu+Irinotecan+Oxilipltain) האם יש תועלת בבדיקות גנטיות מהסוג של cancerhope.co.il לשם בחירת הטיפול הכימותרפי המתאים ביותר ?

לא לבחירת סוג הטיפול הכימותרפי. השילוב השלישי ברשימה הוא היעיל אך גם הקשה יותר מבחינת תופעות הלואי, ולכן זה תלוי במצב הגופני של המטופל. הטיפול השני עדיף על הראשון מבחינת יעילות יותר נסבל מהשלישי.

מנהל פורום גידולי לבלב וכבד