האם צריך להקפיד עוד יותר על שמירת סוכרת

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

28/08/2013 | 23:28 | מאת: j

לאחר אירוע מוחי איסכמי חולף, שפגע בדיבור במקצת, בבן 82.10. לא שמן, שומר, לאחרונה רופאת סוכר הפחיתה לו, בינתיים, גלוקומין מ-850 מג, לחצי כדור. וכך גם נובונורם, מ-1 מג', ל-0.5 האם זו קורצליה בהתאמה, הכדורים האלו? 850 + 1 מג'. או אפשר מינון שלם גלוק' + חצי נובו'. האם להקפיד עוד יותר כעת, או ממשיכים רגיל? בנורמה ד"כ בבקרים סוכר כ-140 עד 150.

29/08/2013 | 12:10 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום רב לך בגיל מתקדם במיוחד לאחר אירוע מוחי אין אנו מקפידים נמרצות על איזון הסוכרת.אירועי היפוגליקמיה מסוכנים יותר בגיל זה ולאחר אירוע מוחי תמשיך לפי הוראת רופא המשפחה אנו מוכנים לעזור בברכה

מנהל פורום טיפול בסוכרת