מיקרואלבומיה

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

07/08/2013 | 17:12 | מאת: דניאל

שלום רב, אני מטופל מזה שנים בתרופת אוקסאר ליתר ל.ד. לאחרונה,בעיקבות מיקרואלבומיה נתנה לי רופאת המשפחה גם אנלדקס 10מ"ג. רופאה מומחית בתחום האנדוקרינולוגיה ביקשה ממני להפסיק עם האנלדקס ולהסתפק באוקסאר כי שתי התרופות "לא הולכות יחד". עם מי הצדק?

14/08/2013 | 10:40 | מאת: פרופ' משה קרפ

תרופות ללחץ דם הן חיוניות לטיפול בנפרופטיה סוכרתית התרופה אוקסאר שייכת לקבוצת מעכבי אנגיוטנסין 2,ואנאלאדקס לקבוצה של מעכבי ACE אפשר לתת את שתיהן אך יש המעדיפים לתת תרופה מסוגמעכבי תעלות סידן כמו אמלודיפיו לאחת משתי התרופות הללו בשאלות נוספות כדאי לפנות גם לרופא המתמחה גם בסוכרת

מנהל פורום טיפול בסוכרת