סיכוי להצלחת הטיפול ב HPC

דיון מתוך פורום  הפטיטיס C

27/05/2013 | 12:24 | מאת: gogo

שלום, אני קרובה לגיל 70 ולפני מספר שנים אובחן אצלי HPC גינוטיפ D ( די נדיר). לפני כ- 35 שנה קיבלתי מספר עירויי דם וכנראה זהו מקור ההדבקה. עשיתי בדיקה גנטית כדי לקבל מידע האם סיכויי הטיפול טובים ואני לא מתאימה לקבוצה זו. שאלתי היא: מה הסיכוי שהטיפול הקיים היום, על כל הקושי ואי הנוחות בו, יכול להואיל לי?

שלום רב השילוב של בי ודי באמת עמיד מאד לטיפול ולכן ההחלטה מחייבת התייחסות להרבה מאד פרמטרים: תפקודי הכבד המצב הכללי רמות כל אחד מהוירוסים אולטרסאונד כבד רקמת הכבד לפיכך, מוסמנת עם כל התשובות לפרמטרים שהזכרתי למרפאת הכבד כגי לקבל החלטה בברכה

03/06/2013 | 09:15 | מאת: gogo

יש לי הפטיטיס C (ולא הפטיטיס B) טייפ D/ האם זה משונה את תשובתך?

אריני מכיר כזה וירוס אנא בידקי שנית האם גנוטייפ4?

05/06/2013 | 17:02 | מאת: gogo

טעות שליץ אכן הכוונה לגנוטייפ 4 של הפטיטיס C

מדובר בהםטיטיס C גנוטייפ 4 מתנהג כמו גנוטיים 1 אבל עדיין אין אישור לתרופות החדשות יש לבצע הערכת מצב כדי להחליט אם בכלל ומתי את זקוקה לטיפול בהצלחה

מנהל פורום הפטיטיס C