טיפול חדשני בהפטיטיס סי

דיון מתוך פורום  הפטיטיס C

20/04/2014 | 17:54 | מאת: דליה

אני נישאת הפטיטיס סי קרוב ל-25 שנה הטיפול הרגיל לא התאים לי ולכן הייתי במחקר לתרופות אחרות אך זה לא יצליח עדין. שמעתי שיש תרופה חדשה שעדין לא בסל והיא יקרה מאוד, זמן הטיפול לתרופה החדשה כ-12 שבועות רצוף, ואין לה תופעות לוואי. שאלתי האם הכן ישנה תרופה שאושרה לטיפול אך עדין לא משווקת כעת בארץ ואם ידוע לך מה טווח הזמן לקבלת התרופה לאחר שתכנס לסל בהערכה רבה, דליה

ההערכה היא שבשבנתיים הקרןובות התרופה תיגנס לסל רבל בגלל מי=חירה לא ברור אם תנתן לכולם

מנהל פורום הפטיטיס C