הפטיטיס סי

דיון מתוך פורום  הפטיטיס C

04/05/2013 | 18:43 | מאת: משה קרו

שלום רב שמי קרו משה ,אני חולה במחלת הפטיטס סי מעל 20 שנה אני נמצה הרבה בחול ,,בזמן האחרון אני חלש ועייף מאוד,אניי מעוד מעונין לעבור את הטיפול,יש אפשרות לשלב את זה בנסיעות כי לפעמים אני 4 חודשים בחול הבקש את העזרה מקרב לב ,

שלום רב כדי לקבל החלטה בנושא חשוב זה יש לבצע הערכה מקיפה הכוללת ביופסית כבד, כמות הוירוס, סוג הוירוס, תפקודי הכבד והקרישה ומצבך הכללי זו שאלה כללית ולא ספציפית ולכן חייבים לפגוש אותך עם נתונים אלה במרפאה ולהחליט בברכה

מנהל פורום הפטיטיס C