הפטיטיס סי הדבקות

דיון מתוך פורום  הפטיטיס C

07/01/2014 | 11:39 | מאת: גלי

אני רווקה בת 40 קיימתי לאחרונה יחסי מין לא מוגנים עם נשא הפטיטיס סי (גם מין אוראלי ) מה הסיכוי שנדבקתי במחלה הזאת תודה .מודאגת ומתוחה

שלום רב הסכוי מאד קטן אבל לא אפס מדובר על פחות מ 3 אחוז אין המלצה של החברה האמריקאית האירופאית והישראלית למחלות כבד להקפיד על יחסי מין מוגנים

08/01/2014 | 12:16 | מאת: גלי

שלום בהמשך לשאלתי הקודמת האם כדאי לי להבדק והאם כדאי לי להשתמש באמצעי מניעה (קונדום ) בעת קיום יחסי מין עם אותו פרטנר שהוא נשא של הפטיטיס סי אלה יחסים בלעדיים ! תודה גלי

מנהל פורום הפטיטיס C