הפטיטיס סי

דיון מתוך פורום  הפטיטיס C

24/12/2013 | 16:13 | מאת: סקוביבון

שלום, מדובר על אדם בן 40 שחלה בהפטיטיס סי. גנוטייפ 1B. ממה ששמענו הטיפול שקיים בארץ מלווה בתופעות לוואי קשות. שמענו שבארה"ב ישנו טיפול חדש ללא תופעות לוואי. האם ידוע לך עליו? האם יש לו אישור של ה FDA או של האיחוד האירופאי? במידה ואתה יודע על מה מדובר, האם ניתן לייבא אותו לארץ? תודה

אכן קיים טיפול חדש ללא אינטרפרון עם תוצאו טובות ומיעוט תופעות לואי שעבר FDA אך עדיין לא נכנס לארץ במסגרת ביקור מרפאה יש לבצע הערכת מצב ולראות עד כמה הטיפול דחוף ולפי זה להחליט מה לקחת

מנהל פורום הפטיטיס C