הפטיטיס c

דיון מתוך פורום  הפטיטיס C

12/08/2016 | 23:46 | מאת: עמית

שלום רציתי לדעת אם יש קשר בין הפטיטיס סי לדברים להבאים- טחול מוגדל בצורה קיצונית (מעל 20 סמ), פצע זיהומי בעור שדרש טיפול אנטיביוטי של כשבוע עד שנירפא, וספירת דם בעייתית בדגש של טרומבוציטים נמוכים ( מתחת ל-100,000) ? אודה לתשובתך

עמית יקר בהחלט במסגרת הפטיטיס C גדל הטחול ואז יורדים הטרומבוציטים ובמקביל יורדת ההגנה בפני זהומים אולם, זו לא הסיבה היחידה למה שתיארת וחד משמעית עליך לפנות בזמן הקרוב למרפאת כבד לבירור

מנהל פורום הפטיטיס C