מגורים עם נשא הפטיטיס סי

דיון מתוך פורום  הפטיטיס C

30/06/2016 | 22:25 | מאת: אמא טרייה

שלום רב, אני אמא טרייה לתינוק בן חודשיים. לאחרונה התגלה הנגיף אצל אחיו החורג (בן 18, כנראה בשל בעיית סמים או קעקוע). יש לי מספר שאלות: מה הן דרכי ההדבקה, כיצד ניתן להיזהר מהידבקות, והאם יהיה נכון להפריד מגורים עד סיום הטיפול בהברוני? תודה!

ממש ממש לא להיבהל ולא להפריד מגורים חיים משותפים לא גורמים להדבקה אלא אם יש מגע עם נוזלי הגוף השונים אם נמנעים משימוש משותף בסכיני גילוח, מברשת שניים וכיב לא צפויה בעיה

מנהל פורום הפטיטיס C