שלום פרופסור. יעוד הפורום

דיון מתוך פורום  הפטיטיס C

24/10/2015 | 19:40 | מאת: שלום

הכותרת של הפורום היא הפטיטיס סי. הייתי שמח להבין מדוע אתה נמנע מלהשיב לשאלות העוסקות בהפטיטיס סי. שהן נושא הפורום ומתעלם מהן? במידה ואינם בתחום עיסוקך או צריכות להיות נשאלות בפורום אחר או כל תשובה אחרת זה ראוי להשיב. כך לפחות לימדו אותי. נשמח לתשובתך. או שגם הפעם נקבל התעלמות. בכל מקרה תודה מראש על תשובתך.

לחוצפה איני נוהג להגיב אשמח אם לא תפנה יותר לפורום

25/10/2015 | 18:37 | מאת: עצוב

יש רק פורום אחד להפטיטיס סי. ויש הרבה פונים בגלל הטיפולים החדשים. מי שבוחר לנהל פורום ומבקש מאנשים לא לכתוב לו, כשפונים אליו בנימוס והוא מגדיר אותם חצופים באופן פומבי, צריך לחשוב פעמיים אם בכלל הוא רוצה להיות לעזר לאנשים. עשרות פניות של אנשים. מנומסות ממוקדות לעניין בנושא הפורום, שאינן זוכות למענה. אין לך כל תשובה לגופו של עניין? וזה מה שיש לך להשיב? חצופים?

מנהל פורום הפטיטיס C