לגבי טיפול הפטיטיס C

דיון מתוך פורום  הפטיטיס C

16/05/2017 | 22:30 | מאת: מודי

שלום.. אני בן 25 מתל אביב.. לפני כחצי שנה התחלתי להרגיש עייפות עצומה והייתי מגרד כל הזמן (אפילו עד היום).. ביקרתי ברופא ובוצעה בדיקת דם והתגלה אצלי הפטיטיס סי.. כששאלתי את הרופא הוא אמר לי שצריך להמתין עד שהמחלה תחמיר יותר ותגיע לשלב מתקדם ורק אז אפשר לקבל את הטיפול! עכשיו אני פשוט לא יודע מה לעשות.. האם עליי להמתין כדי לקבל את הטיפול? מה לעשות?

הטיפול מאד יקר ולכן אושר בסל רק לחולם מאד מציע שתפנה למרפאת כבד למעקב

מנהל פורום הפטיטיס C