נשיכה - הפטיטיס C - האם זה יכול להדביק?

דיון מתוך פורום  הפטיטיס C

17/01/2017 | 13:39 | מאת: תמר

היי, אני בת 26 וגילו לי בצבא הפטיטיס C, כרגע כבר שנים בביקורות כי לא רואים פגיעה עדיין ואין צלקות וכלום וריכוז הוירוס נמוך כפי שנאמר ע"י הרופא יש לי בן זוג, ופעם אחת כשסתם נאבקנו בשביל הספורט נשכתי אותו באוזן בקלות אך הוא הכאיב לי לשנייה וכתוצאה מזה השיניים שלי נכנסו קצת יותר פנימה והנשיכה הייתה קצת יותר כבדה וירד לו דם מהאוזן, כמובן שעזבתי מיד יש סיכוי שהדבקתי אותו מנשיכה? אין לי פצעים בפה.

בהפטיטיס C מאד מאד קשה להידבק במיוחד אם רמתו בדם נמוכה בכל זאת , לאחר 6-8 שבועות, מציע לבדוק נוגדני הפטיטיס C אצל בן זוגך במידה וכן נדבק יש היום טיפולים יעילים ביותר

18/01/2017 | 17:02 | מאת: תמר

אני רציתי לעשות טיפול מזמן והגסטרו שלי (מאוחדת) לא נותן לי בטענה שזה ממש נמוך ואין נזק לכבד, והטיפול החדש לא ינתן לי והישן לא מומלץ. אני ממש מקווה שהכל בסדר, ביקשתי מבן זוגי לעשות בדיקה, הוא יעשה במהלך פברואר. תודה רבה פרופסור, קצת עזרת לי להוריד את המועקה.

מנהל פורום הפטיטיס C