כאבי תופת מתחת לקו החזה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

13/10/2013 | 09:02 | מאת: נעמה

שלום רב, מזה כ - 7 שנים שאני סובלת מהתקפים של כאב אדיר מסביב לגוף באיזור שמתחת לקו החזה שחוזרים ונשנים כל חצי שנה לערך. לאחרונה ההתקף חזר כעבור חודשיים והכאבים התפשתו גם לכוון הראש. הכאב מתמשך כ- 5-7 דקות של תופת נוראי, תחושה של חוסר עונים. עלי לציין שתוצאות בדיקת GGT גבוהות מאד מזה זמן והמסקנת הרופאים לכבד שומני. עלי לציין כי איני נוטלת תרופות כלשהם, שאר הבדיקות בסדר גמור. אנא עזרתכם/המלצתכם. בתודה מראש, נעמה

שלום רב לכאב אדיר אני מגיב במרפאה ולא בפורום אך אין ספק שזה לא נובע ממחלת הכבד השומני

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני