אינזימי כבד גבוהים- המשך

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

13/08/2013 | 21:13 | מאת: ליליאן

לפרופסור, שוב שלום רב! בת 41 בריאה בדרך כלל. אינזימי כבד גבוהים בבדיקת דם האחרונה-ALT 76. עונה לך על שאלתך- אני לא נוטלת שום תרופות, גם במקרה של כאב ראש אני נמנעת משום תרופה! הנושא מפחיד אותי מאוד, אם זה לא נראה מדאיג, למה לשקול ביופסיה?( מצד שני יש לי היסטוריה משפחתית לא מזהירה בנושא!)שוב תודה על תשומת לבך!

להערכתי זה הזמן להיפגש במרפאה הפורום מיועד לשאלה עניינית ספציפית שיש עליה תשובה של חיובי או שלילי ולא לדיון שאמור להיערך במרפאה לעצם הענין-אין מה להיבהל אבל חייבים להבין מדוע אנזימי הכבד מעל הנורמה בברכה

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני