אינזימי כבד גבוהים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

13/08/2013 | 13:53 | מאת: ליליאן

לפרופסור, שלום רב! אשמח לקבל גם תשובה. (לא הייתה התייחסות להודעה הקודמת.) אני בת-41. בבדיקת דם האחרונה הערך ALT יצא 76, הערכים גבוהים מהנורמה התגלו אצלי לפני כשנתיים, הערכים נעים- פעם נורמה, ופעם גבוהים ממנה. בבדיקה שביצעתי במרץ הערך עמד על 21. ביצעתי אולטרסאונד- התוצאה תקינה, הכבד לא שומני, בדיקה לווירוסים בכבד- תקינה. הערך שיצא עכשיו הוא הגבוה בין הערכים הגבוהים שהיו אי פעם. מה ההליך הבא? על מה זה יכול להצביע? תודה על תשומת לבך! בכבוד רב!

לא נראה לי מדאיג אך מחייב בירור האם את נוטלת תרופות? חייבים להתקדם בבירור עד שקילת ביופסיה

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני