כבד אונה ימנית ממצא 0.9 ס"מ

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

20/09/2016 | 10:54 | מאת: גילי

שלום רב, ביצעתי MRI שד לאחר שחליתי בסרטן שד לפני 20 שנה. בתוצאות נרשם כי באונה הימנית של הכבד מוקד היפראינטנסי ב 2 T0.9 ס"מ שאינו עובר האדרה יתכן ציסטה. 2BIRADS מאחר ואני כבר למודת ניסיון לצערי, אודה באם תחזור אליי עם משמעות לנושא והאם להמשיך לבדוק הנושא? בתודה גילי

בקר טוב ציסטה בכבד אינה מדאיגה כלל לאור הרקע שלך יש לוודא שאכן מדובר בציסטה מציע לפנות למרפאת כבד להחלטה אם הבדיקה משכנעת או לא לרוב זו אכן ציסטה

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני