סחרחורות אחרי ארוחה על סף עילפון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

17/08/2016 | 10:33 | מאת: אורן

שלום בן 30 , אוחבנתי לפני שנתיים בקע סרעפתי 3 ס"מ כבר תקופה מעל 3 חודשים אחרי כל ארוחה מרגיש כבדות בערך 5 דקות אחרי הארוחה ומין סחרחורות על סף עילפון (גם הדופק מאוד מהיר) לאחר כמה שעות זה חולף לאחר בדיקות דם הכל תקין US בטן עליונה כבד שמרמו שומני מה עלי לעשות כי לרופא משפחה אין תשובה

לכבד בהשומני יש להתייחס בנפרד בדיקות בסיסיות דיאטה וספורט מעקב למה שאת מתארת יש לשלול תופעה הנקראת DUMPING האם עברת ניתוח בעברך?

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני