היי, שאלה אם אפשר אני ממש חסרת אונים. יש לי נפיחות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

01/03/2016 | 21:45 | מאת: דנה

היי, שאלה אם אפשר אני ממש חסרת אונים. יש לי נפיחות בבטן כמה בערך שבועיים בצד ימין, כשאני נוגעת ממש מרגיש קשה כמו הריון בחודש מתקדם. אין כאבים. עשיתי אולטראסאונד בטן ויצא תקין. אני כבר חודש וחצי נמנעת מפחמימות ואוכלת בעיקר חלבונים. יש קשר בין הדברים? מה אוכל לעשות שתרד הנפיחות? יש עוד בדיקה שאני צריכה לבצע?

ערב טוב לא רציני לחוות דעה על בטן מבלי לבדוק אותה ולכן חייבת לפנות לרופא המשפחה או למרפאתי המנעות מפחמימות אינה הפתרון בינתיים יכולה לנסות פרוביוטיקה לעתים עוזר לנפיחות הבטן בכל מקרה אנא פני להיבדק ולא מעל דפי האינטרנט

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני