כבד שומני בבדיקת אולטרסאונד בטן עליונה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

24/02/2016 | 15:58 | מאת: טליה

שלום, אני בת 40, בריאה... בבדיקת אולטרסאונד בטן עליונה הודגם כבד מעט מוגדל במרקם שומני. אציין שלא הקפדתי על צום של 6 שעות אלא צמתי בלילה , בבוקר אכלתי פרוסת עוגה וכשלוש שעות לאחר מכן בוצעה הבדיקה. האם האכילה יכול ושיבשה את הבדיקה ולכן הודגם מרקם שומני? או שאין קשר בין האכילה לכך? האם עלי לבצע בדיקה נוספת? אינני סכרתית, אין לי עודף משקל ואף ירדתי 3 קילו במשך שבועיים..יכול להיות שלכן הכבד שומני?יתר ממצאי הבדיקה תקינים לחלוטין אשמח למענה תודה טליה

כבד שומני נחשב היום למחלה המחייבת התייחסות רצינית אשמח לכן לראותך במרפאה

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני